1. Home
  2. Onze benodigdheden
  3. Kleine archiefbenodigdheden

Het aanbod van Archives Conseil groeit!

Naast kartonnen archiefdozen en sorteerbakken, kan u bij Archives-Conseil ook terecht voor de kleinere archiefbenodigdheden. Zo hebben wij bijvoorbeeld een ruim gamma van kleefband om uw kartonnen archiefdozen mee dicht te plakken en uiteraard kunnen we u daarbij ook voorzien van de gepaste tape roller.

Kleine archiefbenodigdheden

Om uw archiveringsproces te vergemakkelijken en alles te beschermen tijdens uw verhuis of archivering, hebben we bubblewrap of noppenfolie en ook transparante wikkelfolie ter beschikking.

Bekijk hieronder de opties die u heeft bij Archives-Conseil en kies de oplossing die het beste past bij u bedrijf. Twijfelt u over wat u het best gaat gebruiken? Contacteer ons dan en wij helpen u met veel plezier verder.

Noppenfolie

van 15 x 1m of van 15 x 0.50m – om al uw voorwerpen te beschermen bij het verhuizen.

Kleefband op rollen

50mm x 66m en 28 micron
50mm x 66m en 50 micron

Taperoller / Tape dispenser

Helpt bij het sluiten van dozen – snel en gemakkelijk te gebruiken – geleverd met 1 rol 50mm lijm

Zijdepapier

Voor het beschermen van breekbare voorwerpen of voor het opvullen van dozen – gemaakt van gerecycleerd en recycleerbaar papier.

Transparante wikkelfolie

Perfect om voorwerpen of meubels op hun plaats te houden tijdens het vervoer, kan ook worden gebruikt om meubels of voorwerpen te beschermen. 21 micron in rollen van 500 mm x 300 m

Bedekking

Perfect voor het beschermen van meubels of voorwerpen tijdens transport of opslag – gemaakt van gerecycled materiaal en herbruikbaar – formaat 200 x 150 cm

Misschien bent u ook geïnteresseerd in …

Beveiligde sorteerbak voor papier en karton

Plastic vernietigingscontainer

Kartonnen archiefdozen

Menu