1. Home
  2. Onze diensten
  3. Digitaliseren van documenten

Scannen van vertrouwelijke of persoonlijke documenten

Archives-Conseil staat tot uw dienst voor het digitaliseren van documenten. Zo zet u uw archief om tot een digitaal archief en bespaart u tijd en plaats.

Waarom uw documenten digitaliseren?

Een papieren archief op kantoor neemt veel ruimte in beslag en is niet altijd even overzichtelijk. Ook bestaat de kans dat er documenten kunnen verloren gaan door bijvoorbeeld een brand of diefstal. Kies er daarom voor om uw documenten te digitaliseren.

Als ervaren en competent bedrijf scannen wij alle soorten documenten in, van klassieke tot vertrouwelijke papieren en van administratie en facturen tot personeelsdossiers. Zo zijn uw gegevens te allen tijde digitaal beschikbaar. Raadpleeg uw documenten wanneer en waar u wil, dankzij het digitaliseren van uw papieren documenten.

Hoe gaan we te werk bij digitaliseren?

Digitaliseren is het omzetten van papieren documenten naar een digitaal bestand. Bij Archives-Conseil werken we met professionele scanners om zo al uw documenten en dossiers over te zetten. Dit zorgt ervoor dat u beschikt over kwalitatieve scans die perfect leesbaar zijn op uw scherm van uw digitaal apparaat en ook makkelijk deelbaar zijn met iedereen die u wenst.

Al uw papieren documenten worden snel, eenvoudig en 100% veilig gedigitaliseerd. De papieren documenten die gedigitaliseerd moeten worden, worden bij Archives-Conseil voorbereid voor de digitalisering. Vervolgens worden ze allemaal ingescand en geïndexeerd. Uiteraard voeren wij na de scanning nog een strenge kwaliteitscontrole uit om perfecte leesbaarheid van uw documenten te garanderen. Na deze controle worden de digitale documenten terug uitgeleverd aan het bedrijf op een drager naar keuze.

UW
VOORDELEN

40 jaar ervaring

Internationale competenties

Volledige flexibiliteit

Volledige reeks diensten

Uitstekende infrastructuur

Onze
getuigenissen

Nieuwe dienst beschikbaar:

 Gegevensextractie van harde schijf.

Of uw archieven nu levend, halflevend of dood zijn, of u geen plaats meer hebt om ze in uw lokalen op te slaan, of als u geen tijd hebt om aan het beheer van uw documenten te besteden, onze dienst archivering/outsourcing staat tot uw dienst. Onze technieken maken het mogelijk uw documenten fysiek of digitaal op te slaan. Wij kunnen uw documenten ophalen in België, Noord-Frankrijk, Nederland en Luxemburg.

ONZE
ANDERE
DIENSTEN

Archiveren van documenten

Wij komen uw documenten ophalen in België, Frankrijk, Nederland en Luxemburg.

Vernietiging van documenten

Of uw verzoek nu is gebaseerd op een eenmalige verhuizing of op regelmatige basis, wij staan tot uw beschikking.

Recycling en vernietiging van kantoormateriaal

Onze teams zorgen voor de recycling en vernietiging van uw kantoormateriaal.

Recyclage van computermateriaal

Onze teams zorgen voor de ontmanteling en vernietiging van uw computerapparatuur.

Verhuur papiervernietigers

Versnipper uw documenten met onze papierversnipperaars die u kunt huren.

Opslag van apparatuur en goederen

Of u nu particulier of professional bent, sla uw materiaal of goederen op bij Archives Conseil.

Menu